Kiljusen herrasväki

Ohjaus Milena Pietilä ja Lassi Turve

 

Paimion kesäteatterin lapsi- ja nuorisoteatteri Kiljusen herrasväki keräsi hienon yleisömäärän: 1 607 katsojaa! Kiitos kaikille katsojille!

Klassikkonäytelmä Kiljusen herrasväki on teos, josta ei puuttunut menoa ja meininkiä. Hiljasen perheen tavallinen ja rauhallinen elämä kääntyi ylösalaisin, kun heidän luokseen saapui riehakas Kiljusen herrasväki. Kiljuset pistivät pakan sekaisin, missä liikkuivatkaan. Sen sai tuta ensimmäisenä junailija, joka joutui hermoromahduksen partaalle tavattuaan Kiljuset. Eniten Kiljusia pelkäsi Hiljasten kotiapulainen Fiina. Rouva Hyssykkä ei edes uskonut, että koko Kiljusen perhettä on olemassa. Samalla kun Hiljasen perhe mietti miten pääsisi eroon Kiljusista, kulinaristikissat tekivät sotasuunnitelmaa Kiljusten koiria vastaan.

Näytelmän ohjasivat Milena Pietilä ja Lassi Turve. Kiljusen herrasväestä räätälöitiin Paimioon uusi raikas sovitus, josta vastasivat ohjaajat Milena & Lassi sekä Merita Seppälä. Näytelmässä oli mukana 19 lasta ja yksi tarpeeksi lapsenmielinen aikuinen Paimion kesäteatterin riveistä. Kiljusen herrasväki esitettiin uusissa toimitiloissa Varsinais-Suomen kansanopistolla!

Käsikirjoitus Jalmari Finne
Sovitus Vili Auvisen alkuperäsisovituksen pohjalta sovittanut Milena Pietilä, Lassi Turve & Merita Seppälä
Ohjaus Milena Pietilä & Lassi Turve
Puvustus Mari Mäntylä
Maskeeraus Anni Saari, Eku Hautaviita, Mona Karvonen, Vilma Piiroinen & Charlotta Jalava
Musiikki Merita Seppälä
Koreografia Martta Entonen & Esteri Seppälä
Lavastuksen toteutus Ari-Pekka Pietilä + työryhmä
Valot Joonatan Lehto
Äänet Vertti Silver
Tuotantosihteeri Merita Seppälä