Rölli ja metsänhenki

Ohjaus Mira Lattu

 

Voihan rupisammakoitten rähmäkäpälät!
Rölli ja metsänhenki näytelmä teki uuden kävijäennätyksen. Näytelmän näki kaikkiaan 1 972 katsojaa! Huippua!

Apila-teatteri muuttuu keväällä 2016 Röllimetsäksi, jossa asustaa monenmoisia asukkaita: röllejä, menninkäisiä sekä Metsänhenki. Röllien tärkein sääntö on, että he eivät saa missään tapauksessa seurustella kilttien olentojen kanssa. Eniten Röllit vihaavat Menninkäisten tanssia ja halailua. Röllipeikosta tulee yllättäen koko Röllikansan ylin valtija ja kuten monesti käy, hänestä tulee nopeasti ylimielinen ja pahanhajuinen örveltäjä. Ja kun joku vielä kähveltää Röllin porkkanat, sotku on valmis.

Mahtuvatko kaikki asukkaat sittenkään samaan metsään? Tekeekö Milli parasta sisiliskosoppaa? Entä voiko Röllipeikko ummistaa silmänsä kesken katastrofin ja tekeekö tilaisuus jopa menninkäisestä varkaan?

Paimion lapsi- ja nuorisoteatterin 18 alakouluikäistä lasta pistävät jälleen parastaan ohjaaja Mira Latun johdolla. Bruno Lähteenmäen rytmikäs musiikki antaa potkua sekä rölleille että menninkäisille.

Nyt on viimeinen mahdollisuus nauttia Apila-teatterin huikeasta tunnelmasta! Purku-uhan vuoksi Paimion lapsi- ja nuorisoteatteri muuttaa keväällä tiloista pois, joten Rölli ja Metsänhenki tulee olemaan Apila-teatterin historian viimeinen näytelmä.

Tul sääki kattomaa äläkä ol rotjake!

 

Käsikirjoitus Allu Tuppurainen

Sovitus Minna-Stiina Saaristo

Ohjaus Mira Lattu

Musiikki Bruno Lähteenmäki

Apulaisohjaaja Milena Pietilä

Laulujen harjoitus Roosa Simolin

Lavastuksen toteutus Anton Simolin

Tuotantosihteeri Merita Seppälä