Noita Nokkavan joulurakkaus

Ohjelmasta: Anni Kotiranta ja Elina Vepsäläinen

 

Paimion lapsi- ja nuorisoteatteri esitti joulukuussa 2013 historiansa ensimmäisen joulunäytelmän. Näytelmää kävi katsomassa yhteensä 619 katsojaa.

Noita Nokkavan joulurakkaus on kokoperheen laulunäytelmä, jossa on paljon musiikkia, tanssia ja tietysti joulutunnelmaa.

Joulupukki tonttuineen valmistautuu kovalla tohinalla joulun viettoon. Aivan kaikki eivät kuitenkaan innostu jouluaatosta. Syrjässä asuva Noita Nokkava ei ole koskaan leiponut joulupipareita eikä käynyt suihkussa. Hän vihaa joululahjoja, joita tontut hänelle sinnikkäästi joka vuosi tuovat. Mutta mitä tapahtuu, kun joulupukki lähettää asialle kaikista kiukkuisimman tontun?

Noita Nokkavan joulurakkaus on näytelmä hyvän voittamisesta ja toisesta välittämisestä. Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa kaveria mukaan ilonpitoon.

Noita Nokkavan joulurakkaus -näytelmän ohjaavat Paimion lapsi- ja nuorisoteatterin kasvatit Anni Kotiranta ja Elina Vepsäläinen. Joulunäytelmän on käsikirjoittanut Leena Heinonen. Näytelmässä on mukana yhteensä 18 lasta.