Kesällä 2018Suruttomat_juliste

SURUTTOMAT


Ohjaus: Mika Kujala
Ensi-ilta 29.6.2018 klo 19.00


Esitykset: 29.6. - 20.7. klo 19.00 (huom. lauantaisin ei näytöstä)

Minna Canthin Työmiehen vaimoon perustuva Suruttomat on väkevä aikalaiskuvaus työväen maailmasta, kolmiodraamasta ja ihmiskohtaloista. Tarina kertoo nuoren Johannan, hänen aviomiehensä Riston sekä Riston mustalaisrakastetun Homsantuun tarinan. Canthin alkuperäisteos on varsin ajankohtainen vielä nykyäänkin. Rakkauden ja kolmiodraaman lisäksi näytelmässä nostetaan esille myös kovaa kritiikkiä niin alkoholiongelmista kuin miesten ylivallastakin.


40-juhlavuotensa kunniaksi Paimion kesäteatteri esittää Sirkku Peltolan käsikirjoittaman Suruttomat -suurmusikaalin. Luvassa on tragediaa, draamaa ja vauhdikkuutta elävän orkesterin tahdittamana – tämä kaikki idyllisellä Museomäen kesäteatterilavalla keskellä kaunista luontoa! 

Lue lisää

Lapset ja nuoret 2018

PETER PAN

Ohjaus Hanna Mäkinen
Ensi-ilta 1.9.2018

 

Paimion lasten- ja nuortenteatteri juhlii tänä vuonna 20 -vuotis juhlavuottaan!

 

Juhlavuoden kruunaa syyskuussa 2018 "Vistan Kinossa" ensi-iltansa saava lumoava klassikkosatu Peter Pan, joka lennättää koko perheen yhdessä Peterin, Helinä-keijun, Kapteeni Koukun sekä monen muun kanssa Mikä-Mikä-Maan seikkailuihin.

 

Näytelmä soveltuu meille kaikille, jotka emme koskaan halua kasvaa aikuisiksi!

 

Tämän produktion tuottamiseen Paimion kesäteatteri on saanut Paimion kaupungin sivistys- ja vapaa-aikalautakunnalta kohdennettua tukea. 

 

 

Talvella 2019

LENIN JÄILLÄ

Ohjaus: Pauliina Salonius
Ensi-ilta: 31.12.2018

 

Talvella 2019 Paimion kesäteatteri antaa naurutakuun, kun "Kinon" lavalla nähdään Antti Hopian käsikirjoittama hulvaton farssi Lenin jäillä!

 

"On joulukuu 1907 ja merikapteeni Gustavssonin talossa valmistaudutaan uuden emännän saapumiseen. Siveellinen ja hurskas kodinhoitaja yrittää pitää taloa ja etenkin kapteenin nuorta tytärtä kurissa ja järjestyksessä, mutta sitten ovesta lennähtää sisään jäihin pudonnut Lenin. Hätävalheet seuraavat toistaan ja kaaos paisuu paisumistaan, kun kodinhoitajayrittää piilotella palelevaa bolsevikkia ja pitää hyveellisiä kulisseja yllä."