PAIMION KESÄTEATTERI FACEBOOKISSA

Paimion kesäteatterin Facebook-sivuille tästä

Paimion Kesäteatteri

Paimion Kesäteatterin kotisivut

Etsi artikkeleita

Lehdistö
PAIMION KESÄTEATTERI ESITTÄÄ TALVELLA 2017-2018 MUSIIKKIHUPAILUN

IHAN ISKUSSA

Paimion Kesäteatteri nousee Kinon lavalle hulvattomampana kuin koskaan. Ihan Iskussa on paimiolainen revyy, jossa takerrutaan hersyvällä huumorilla ajankohtaisiin kysymyksiin, paimiolaisiin ilmiöihin ja tapahtumiin.

Samalla kun Paimion Kesäteatteri aloittaa 40-vuotisjuhlavuotensa, juhlitaan myös 20-vuotiasta Paimion kaupunkia ja 100-vuotiasta Suomea. Tapahtumien keskiössä on vuonna 1909 rakennettu kulttuurihistoriallisesti arvokas työväentalo Isku, josta on viime vuosina muodostunut liian kuuma peruna jopa paimiolaisille pureksittavaksi. Iskun talo vältti viime hetkellä purkutuomion ja nyt se nauttii auvoisia eläkepäiviään Paimion kulttuurin keskuksena.

Iskun talolla eletäänkin näytelmässä uutta aikaa, ja alkamassa on Haluatko vuoden paimiolaiseksi- kilpailu. Lavalle marssii kuusi toinen toistaan sanavalmiimpaa kilpailijaa, joista jokainen on valmis antamaan kaikkensa vuoden halutuimmasta tittelistä. Juhlavuoden kunniaksi kilpailun juontajaksi on kutsuttu Paimion ystävyyskunnasta Ljungbystä ruotsalainen toimittaja Kalle Svensson, joka tekee samalla reportaasia Paimiosta. Mikä Paimiossa on parasta? Entä mitä mieltä elämän menosta on Paimion vanhin asukas 103-vuotias ikiliikkuja Saimi Saarinen? Ja kuka voittaa, kun vastakkain asettuvat Paimion eläkeläiset ja mautoilijat? Kun tähän lisätään vielä pari liito-oravaa, yksi sauvolainen, Veeti Kallion näköinen mies ja Lidl´n avajaiset, niin soppa on valmis. Tämä musiikki-ilottelu nostaa suupielet kohti kattoa ja hämmentää taatusti vielä kotonakin.

Näyttelijät:

Piia Koriseva

Miia Mäkinen

Minna Suomi

Veikko Entonen

Markku Kotamäki

Timo Roos

Mikko Rosendahl

Käsikirjoitus ja ohjaus: Pauliina Salonius

Laulujen uudelleen sanoitukset: Merita Seppälä

Musiikin ohjaus ja sovitus: Outi Ollila

Orkestroinnit ja äänisuunnittelu: Pasi Ketola

Puvustus: Taija Jokilehto

Valosuunnittelu: Timo A. Aalto

Lavastus: Riku Suvitie

 

Lisätiedot:

Jonna Ruohonen / tuottaja - Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen / puh: 040 6854 533

Mika Vainio / teatterisihteeri - Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen / puh: 044 5537 317

 

LEHDISTÖKUVAT OVAT LADATTAVISSA TÄÄLTÄ!