PAIMION KESÄTEATTERI FACEBOOKISSA

Paimion kesäteatterin Facebook-sivuille tästä

Paimion Kesäteatteri

Paimion Kesäteatterin kotisivut

Kankaanpää - Gummerus-Putkinen

Tuhkimo

Käsikirjoitus ja laulujen sanat Tuulikki Kankaanpää
Sävellys Annika Gummerus-Putkinen
Ohjaus, koreografia, laulujen harjoitus Anne-Maija Mulari
Puvustus, lavastus Työryhmä
Kosketinsoittaja Marjut Maunu
Huilu Janna-Riia Koivu
Juliste Satu Hyvönen

Musiikkinäytelmä Tuhkimo nähtiin lapsi- ja nuorisoteatterin esittämänä tammikuussa 2008. Esityksiä oli alun perin suunniteltu 5, mutta suuren suosion vuoksi järjestettiin yksi lisänäytös. Mukana oli 18 lasta: 2 poikaa ja 16 tyttöä. Ikähaitari 7-14 vuotta. Osalla oli ennestään hieman kokemusta koulunäytelmistä ja kahdeksan heistä oli ollut mukana Paimion kesäteatterissa edellisenä kesänä Paksun Kertun balladissa ja/tai sitä edellisen kesän produktiossa Kaksipäisen kotkan varjossa.

Tuhkimon tarinan tuntevat kaikki, mutta yhä sen lumo sai valtaansa. Maailma lasten ja nuorten ympärillä on usein kova ja arkirealismi tarvitsee vastapainoksi unelmia. Tuhkimossa unelmat toteutuvat, mahdoton tulee mahdolliseksi ja paha saa palkkansa. Prinssi saa prinsessansa ja he elävät onnellisina elämänsä loppuun saakka. Annika Gummerus-Putkisen musiikki on hienosti tarinaa elävöittävää, mutta haastavaa. Myös musiikillisesti lahjakas näyttelijäkaarti suoriutui siitä erinomaisesti.

Tuhkimon roolin teki Emmi Niskala. Äitipuolin roolissa nähtiin Sonja Silvander ja sisarpuolina Elina Vepsäläinen, Anni Kotiranta ja Linda Lempiäinen. Prinssin saappaisiin astui Jere Saaristo.

tuhkimo1.jpg (25934 tavu(a))
Amanda, Matilda ja Kriselda kiusaavat sisarpuoltaan, Tuhkimoa.

tuhkimo2.jpg (58988 tavu(a))
Hyvä haltiatar sovittaa kultakenkää Tuhkimon jalkaan.

tuhkimo3.jpg (42645 tavu(a))
Loppu hyvin , kaikki hyvin.