Lauantaina ja sunnuntaina 

RADIO PAVANE

 

Lippuja saa myös ovelta!

Älä ole ulalla! Maaliskuun vieraileva esitys

Radio Pavane on ihan kohta täällä!

Käsikirjoitus: Merita Seppälä,  Laulujen johto: Outi Annala
Esityspaikkana on Paimion Kesäteatteri, käyntiosoite Hirsitie 4

lauantaina     23.3 klo 18

sunnuntaina  24.3 klo 16

liput 20 €

Ennakkovaraus pavane@peimari.net
Lippuja myydään myös ovelta, varauduthan käteismaksuun.
Huomioitttehan, että tapahtuma on Pavane-kuoron järjestämä ja siihen ei voi varata lippuja teatterilta.

Improkurssi lauantaina 27.4.


klo 10-14:     1-5. luokkalaisille (4-16 osallistujaa)


klo 14 -18:     6. luokkalaisille ja sitä vanhemmille (4-20 osallistujaa)

Kurssilla opetellaan improvisaation perusteita käytännön harjoitteiden kautta. Tutustumme erilaisiin improleikkeihin turvallisessa ilmapiirissä ja ennen kaikkea pidämme hauskaa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta improamisesta. Riittää, että tulet avoimin mielin ja pakkaat reppuun aimo annoksen heittäytymistä.

Kurssin ohjaaja toimii Merita Seppälä

Ilmoittautumiset
sähköpostiin paimionkesateatteri@gmail.com tai puhelimitse 044 5537 317. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Improkurssi toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään neljä molemmissa ryhmissä. Improkurssi on Paimion Kesäteatteri ry:n jäsenille ilmainen, muilta kurssi maksaa 10 € per osallistuja

Tervetuloa!

Improkurssin paikkana Paimion Kesäteatteri, käyntiosoite Hirsitie 4 21530 Paimio

Kesällä 2019: Liian paksu perhoseksi

 

Kesällä 2019 Paimion Museomäen kesäteatterilavalla nähdään Sisko Istanmäen samannimiseen romaaniin perustuva näytelmä Liian paksu perhoseksi. Näytelmän ohjaa Turun kaupunginteatterin taiteellisena johtajanakin tunnettu Mikko Kouki.

Liian paksu perhoseksi on lämminhenkinen maalaiskomedia isokoisesta Kaisusta ja hintelästä Ernistä. Humoristinen tarina on myös kertomus rakkaudesta, erilaisuudesta ja periksiantamattomuudesta. Tarina sijoittuu 1960-luvulle. Sisko Istanmäen romaani oli vuonna 1995 Finlandia-palkintoehdokkaana ja romaaniin pohjautuva elokuva rikkoi ilmestyessään katsojaennätyksiä.

Mikko Kouki vieraili Paimion kesäteatterissa viimeksi vuonna 2016 ohjaten tuolloin Hella Wuolijoen näytelmän Niskavuoren Heta.  

Kesän 2019 näytöskausi: 14.6. - 12.7. (lauantaisin ei näytöksiä ja 20. - 23.6. vietämme juhannusta). Huomaathan, että näytöskausi on muuttunut menneistä vuosista. 

Yksittäislipunmyynti avautuu kevään aikana, mutta ryhmävaraustiedusteluja voi jo lähettää osoitteeseen varaukset.paimionkesateatteri@gmail.com tai voit olla yhteydessä soittamalla teatteriluuriin 044 5537 317. 

Lenin jäillä keräsi yhteensä 2081 katsojaa! 

 

Järjestyksessään viides Paimion talviteatterin esitys Lenin jäillä keräsi yhteensä 2081 katsojaa ja runsaasti lämmittäviä kehuja!

Kiitos jokaiselle katsojalle, yhteistyökumppanille, talkoolaiselle, ammattilaiselle ja mahtaville näyttelijöillemme onnistuneesta vuoden aloituksesta ♥

 

Lenin nettisivuille

Lapsi- ja nuorisoteatteri

Peter Pan keräsi ennätysyleisön

 

Lapsi- ja nuorisoteatterin 20 -vuotisjuhlanäytelmä, taianomainen Peter Pan keräsi ennätysyleisön - 2024 katsojaa! VAU!! Keijupölyn hohtoiset kiitokset katsojille ja koko "puolen kylän väelle", joka panoksellaan auttoi sadun luomisessa.