PAIMION KESÄTEATTERI FACEBOOKISSA

Paimion kesäteatterin Facebook-sivuille tästä

Paimion Kesäteatteri

Paimion Kesäteatterin kotisivut

 

 

ONNEN MAA

Paimion Kesäteatteri esitti kesällä 2012 uudistetun version Markku Pölösen näytelmästä Onnen maa. Kyseessä oli kesäteatterikantaesitys, jossa on entistä enemmän laulua, musiikkia ja tanssia. Laulunäytelmää siivittivät Jyrki Niemen ja Outi Ollilan uudet sävelmät sekä ikivihreät iskelmät ja tangot.

Musiikkinäytelmä Onnen maa keräsi hienosti katsojia epävakaisesta säästä huolimatta. Katsojia oli kesän aikana yhteensä 5 407 ja omaisten näytös mukaan lukien katsomamäärä on huikeat 5 768. Onnen maan näytöskausi oli 29.6.-20.7.2012 ja näytöksiä oli yhteensä 19 kpl. Paimion Kesäteatteri on erittäin tyytyväinen tulokseen, sillä epävakainen sää piinasi koko kolmen viikon näytöskauden ajan.

Paimion Museomäki huokui kesällä 1960-luvun henkeä heinäseipäineen ja maitolaitureineen. Markku Pölösen Onnen maa on nostalginen musiikkinäytelmä täynnä suuria tunteita – huokailuja maitolaiturilla ja ärrän päitä heinäseipäiden juurella. Näyttämöllä oli yhteensä 24 näyttelijää sekä 6-henkinen orkesteri. Kaiken kaikkiaan Onnen maan työryhmässä oli lähes 80 ahertajaa.Käsikirjoitus Markku Pölönen

Musiikki Jyrki Niemi & Outi Ollila

Ohjaaja Pauliina Salonius

Kapellimestari Outi Ollila

Puvustus Marjo Muntola

Lavastuksen suunnittelu Pauliina Salonius

Maskeeraus Anna Nurminen

Koreografia Pauliina Salonius

 

Kuva aukeaa suurempana klikkaamalla kuvaa.

Kuvat Kenneth Strömberg

 

 


PALAUTETTA YLEISÖLTÄ:

 

Kiitoksia koko esiintyjäporukalle aivan upeasta näytöksestä!! Ja muille lavan ulkopuolella häärineille myös tietysti;)

~~~

Meitä oli 4 aikuista katsomassa esitystänne. Liput tilattiin netistä. Teillä on erittäin toimivat nettisivut ja helppokäytöiset. Mummelikin osasi käyttää... Esitys oli hyvä, ei edes sade pilannut. Kiitos, teillä homma pelaa.

~~~

Eilen oltiin Paimion kesäteatterissa katsomassa Onnenmaa musiikkinäytelmää ja täytyy kehua, että Paimion esitys oli hyvä ja Pauliinan ohjaus rytmissä ja tarvittavia pieniä omia oivalluksia mukavasti. Työryhmä teki hyvää työtä, mutta Markku Kotamäen roolityö Ukko-Anttina oli aivan mielettömän taitava ja karimaattinen. Hyvä Paimion kesäteatteri.

~~~

Kävin katsomassa huikean hienon Onnen maan Paimion kesäteatterissa! Jos et ole vielä käynyt, niin nyt kiireesti lippuja hankkimaan. Paras kesäteatteriesitys aikoihin!

~~~